středa 30. listopadu 2011

Joshikyôei hanrangun aka Undead Pool aka The Girls Rebel Force of Competitive Swimmers (2007)

Dost bylo intelektuálských vymyšleností. Tento film z dílny autora Cruel Restaurantu Kôji Kawana postrádá jen Ilsu, jinak splňuje variantu "mix všeho" z mé ankety. Je to lehce pornokomediální hororový akční thriller s prvky psychologického dramatu dívky kdysi držené a znásilňované v zajetí postavený na solidním slasherovém základu.

Na japonskou střední školu přichází nová studentka Sayaka. Omylem ji po tréninku plaveckého mužstva strčí do bazénu Aki. Při společné sprše zjistí Sayaka, že Aki má stejná mateřská znaménka (na krku a na pravém balónku skrvnu velikosti mexického dolaru). Aki se chce spřátelit. Sayaka pomalu podléhá. Ve škole probíhá nějaké očkování proti nové nákaze. Aki a Sayaka se úspěšně vyhnou očkování. Velice záhy se ukáže, že očkování přetvořilo studentky i pedagogický sbor v zombie. Krom Sayaky a plaveckyň jsou nakaženi všichni. Nejsrandovněji se chová zombie-matematikář a zombie-angličtinářka. Začíná boj o přežití.

Podaří se děvčatům přežít? Všem? Vykydlí mnohonásobnou převahu zombie? Proč se z plaveckyň nestávají zombie? Bude během kydlení zombie čas na lesbické hrátky? Jsou Aki a Sayaka sestry vzhledem k znaménkům? Pak proč je Aki bezbožně plochá? Kdo je Aki? A kdo je Sayaka? Proč se bojí vody? Od kdy, sakra, zombie artikulovaně mluví a myslí?

Mám-li být upřímný, hnus. Tolik zbytečných střev, krve, mozků a artových záběrů pod sukni jsem už dlouho neviděl. A když říkám zbytečných tak to tak myslím.

Děj je extrémně složitý (nelogický zvrat odhadem průměrně každé 3 minuty), naštěstí prakticky chybí "hodnotné" dialogy. Velice levná záležitost. I přes krátkou stopáž (78 minut), atraktivní plaveckyně (Sasa Handa* hlavní roli, hm) a přeplácanost jsem měl co dělat, abych to shlédl celé. 3/10

* Hvězda japonských filmů pro dospělé a bývalá hvězda catfightu (babských rvaček, zápasů) jestli jste to nevěděli barbaři.

Žádné komentáře:

Okomentovat