pátek 6. ledna 2012

Clerks II (2006) aka Muži za pultem

Hrdinové filmů Kevina Smithe (viz též Clerks) Dante a Randall se vrací na místo činu. Naposled, protože jejich krámek vyhořel. Otevírá se před nimi celý nový svět ... fastfood Mooby´s, kde se flákají obdobně jako v Quickstopu navíc však otravují kolegy a šéfovou.

Dante má skvělý den, poslední u Mooby´s, stěhuje se na Floridu, bude se ženit a nevěsta dostane věnem dům a Dante práci. Nic mu nemůže ten den zkazit. Snad jen dobrosrdečný Randall. Splní si Dante sny a změní svůj život k lepšímu? Zbaví se konečně koule na noze se jménem Randall Graves? Smíří se Randall s odchodem nejlepšího/jediného kamaráda? Co se stalo s Jayem a mlčenlivým Bobem? Promluví Bob ve správnou chvíli? Kdo nahradí Danteho za kasou a kdo bude lakovat nehty šéfové Becky (Rosario Dawson)? Opravdu stojí filmová trilogie Pán prstenů za pendrek? A co Hvězdné války, Transformers? Jestli vás zajímají názory těchto dvou přátel na filmy, sex a mezidruhovou erotiku, tak se podívejte a smějte se.

P.S. obsazení je prakticky stejné jako v Clerks, jen se mihne navíc pár dalších známých herců v epizodních rolích (Ben Affleck, Ethan Suplee, Jason Lee). 9/10

Žádné komentáře:

Okomentovat