úterý 29. července 2014

Svůdné zombie a.k.a. Zombie Strippers (2008)

Jay Lee je autorem několika nepříliš povedených hororů, ale nenechme se tím mást. Umí zkazit i komedii.

Americká armáda dostává na zadek v několika válkách po celém světě. Problém nedostatku vojáků má vyřešit virus, který z vojáků po smrti udělá zabijácké zombie. Výzkum se samozřejmě zvrtne a problém přijíždí řešit komando mariňáků. Jeden se ovšem nakazí a utíká do místního striptýzového klubu, který vede vrtošivý stařík (Robert Englund známý z Noční můry v Elm Street) s bývalou ruskou striptérkou ("svlékala jsem se pro chleba... a vodku"). V klubu zuří konkurenční boj mezi dvěma hvězdami (jednou z nich je Jenna Jameson), navíc nastupuje nová kolegyně. Nakažené striptérky mají u zákazníků docela sukces. 

Jsou zombie striptérky opravdu to nejlepší, co si můžete za své špinavé peníze koupit? Tančí lépe než ty zdravé a živé? Zapadne nová kolegyně do kolektivu? Zbaví se její přítel panictví? 

94 minut docela prostoduché zábavy plné všelijakých pseudohlášek, krve, vnitřností a silikonových krásek. Přiznám se, že jsem Jennu Jameson nemohl poznat. Tímhle filmem kariéru asi nenakopne. Za soundtrack v deathmetalovém duchu bodík plus. 3/10

Žádné komentáře:

Okomentovat